Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Brand universDANICA+POWER = KØKKENSCOOP

Vores helt egen køkkenserie, DANICA Urban Collection.

Vores største ønske er at gøre dit liv både sjovere og nemmere. Derfor samarbejde POWER med det danske køkkenbrand Danica, som du kan se, røre ved og teste i vores POWERhouses, før du køber. Vi synes jo, der også skal være råd til alt det sjove. Derfor har vi udviklet et særligt system, så dit køkken leveres i flade pakker – det er billigere og mere effektivt. Vi har også minimale omkostninger på husleje, markedsføring og andre kedelige udgifter. Derfor garanterer vi naturligvis vores sædvanlige, næsten chokerende lave POWERpriser i forhold til køkkener i tilsvarende lækker kvalitet fra andre forhandlere. Vi elsker nemlig store (køkken)drømme – og hos POWER har du rent faktisk råd til at få dem opfyldt.

Vælg mellem hele 14 forskellige køkkendesigns og et af Danmarks største udvalg af hårde hvidevarer under ét tag. Nu bliver det for alvor nemt at købe køkken.

P.S. Vi hader også at vente. Derfor leverer vi selvfølgelig dit nye køkken på under 14 dage.

Danica Urban Collection

Oplev vores køkkentyper her

POWER & DANICA

Vi har slået os sammen med det danske køkkenbrand Danica og forener nu køkken og elektronik! Vi elsker nemlig store (køkken)drømme – og hos POWER har du rent faktisk rådtil at få dem opfyldt.

Katalog

Bliv inspireret og se vores katalog med Danica Urban Collection – danskproducerede kvalitetskøkkener.

Levering og montering

Vi kan også levere og montere dit nye køkken

LEVERING

Danicas kvalitetskøkkener er danskproduceret. Vi kan derfor levere din køkkendrøm på kun 14 dage. Tag kontakt til din nærmeste køkkenafdeling for mere information.

MONTERING

Vores erfarne montører hjælper dig gerne. Vi giver faste priser, så du har overblik over dit køkkenbudget.

25 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Vi giver 25 års funktionsgaranti på alle bevægelige dele: hængsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metalbeslag forbundet med trådvarer.