Vi fladpakker køkkendrømmen og gør den billigere

Vi har slået os sammen med det danske køkkenbrand Danica og forener nu køkken og elektronik! Vi elsker nemlig store (køkken)drømme – og hos POWER kan du nemt og billigt få dem opfyldt

  • Dansk produceret
  • Hurtig levering
  • 25 års funktionsgaranti
Book en tegnetime

Vores køkkenmodeller

Veni

Højglans er populært, og det er ikke uden grund. Det giver et eksklusivt og moderne udtryk uden at sætte begrænsninger for, hvordan du ellers vil indrette. Praktiske greb forhindrer fingermærker på overfladen. Køkkenøen har kolonialskuffer, som gør det meget lettere at udnytte pladsen under bordpladen.

16 mm MDF-front med svagt afrundede kanter. Overfladen er lavet i hvid højglansfolie.

Priseksempel VENI 37.361,-*

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer.

Bera

Enkelt og pladsbesparende køkken med alle funktioner dækket. Her finder både integrerede og fritstående hvidevarer deres plads helt naturligt. Arbejdsfladerne er gode, og den lyse.farve og de rene flader gør det let at holde rent. En smart spiseplads er integreret. .

16 mm glat front med silkemat melamin.

Priseksempel BERA  12.679,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Fryd

Forestil dig et køkken med en hyggelig siddeplads, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller en kop te om aftenen. Så har du Fryd. Vi har tænkt klassisk, landligt og stilrent. Fryd er et smukt køkken til både hjemmet og sommerhuset. .

16 mm MDF-front med fræsede profiler og svagt afrundede kanter. Alle overflader er behandlet med slidstærk, hvid lak.

Priseksempel FRYD  23.954,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Hill

Hill er et køkken, der skiller sig ud fra mængden, her med sorte detaljer, der skaber spændende kontraster til de hvide fronter. Det er også et effektivt køkken, som er skabt til aktivitet. Med stege- og kompaktovn giver Hill dig helt nye muligheder for at få maden hurtigt på bordet eller. sørge for perfekt timing af en kompliceret ret. 

16 mm hvidmalet MDF-front med svagt afrundede kanter. Alle overflader er behandlet med slidstærk, hvid lak. 

Priseksempel HILL  18.819,-*

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Ivara

Et køkken, som inspirerer dig til at lave mad til venner og familie, eller som giver dig lyst til at lave en hurtig smoothie efter træning. Hvis du vælger at indrette dig med en køkkenø, så bliver køkkenet også et sted, hvor venner kan samles til en god snak eller en lille aperitif, mens maden bliver tilberedt. Vælger du køleskuffer i stedet for et køleskab, får du et mere åbent rum med endnu mere plads. Det er en god idé at have god plads i køkkenet, da det ofte er her, gæsterne samler sig.  .

18 mm glat MDF-front med svagt afrundede kanter. Forsiden er belagt med mat, grå folie.

Priseksempel IVARA  31.880,-*

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Elfi

Et køkken, som indbyder til at invitere vennerne på middag, til lange sene aftener eller til bare at tage hjem og lave mad efter træningen. Med en køkkenø kan du være social, selv når maden skal tilberedes. Vælger du køleskuffer i stedet for køleskab, får du desuden et mere åbent rum med plads, hvis gæsterne foretrækker køkkenet. Og det gør de ofte. 

 16 mm glat MDF-front med svagt afrundede kanter. Forsiden er belagt med mat, mokka-farvet olie.

Priseksempel ELFI  39.469,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Karma

Mere lys og luft, et åbent rum, som stadig har masser af plads. Det er de ambitioner, vi havde for Karma. Her er der gode arbejdsflader og en køkkenø med dobbelt skabsplads, et rummeligt køkken, hvor du undgår overskabe. Træstrukturen og de horisontale linjer giver et harmonisk udtryk. God karma, om du vil.

16 mm front med struktureret melamin, vandret, lyst elme-look. 

Priseksempel KARMA  43.216,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Odel

Hvis du kombinerer den landlige stil med kompakte og praktiske løsninger, så får du Odel. Under den traditionelle og hyggelige overflade skjuler der sig smarte og effektive løsninger, for eksempel kolonialskuffer til opbevaring af mad og porcelæn.

ODEL 20 mm MDF-front med rammelook og svagt afrundede kanter. Forsiden er belagt med mat, grå folie.. 

Priseksempel ODEL  19.631,-*

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Valda

Med et VALDA-køkken får du glæden af et køkken lavet i ægte materialer med små detaljer, der skiller det stilrene fra det enkle. Vi har designet dette køkken til dig, der går op i kvalitet. Køkkenet tåler brug af flere generationer og kan overleve skiftende trends. 

16 mm glat front med silkemat melamin. Kantet med 3 mm skrå, massiv egeliste. 

Priseksempel VALDA  23.525,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Ragne

Der findes ikke noget køkken, som har alt. Men Ragne er meget tæt på. Her kan du arbejde i køkkenet, mens du nyder udsigten og gæsterne. Arbejdsfladerne er gennemtænkte, og der er rigeligt med skabsplads. Ragne har plads til både elektronik og hvidevarer med et farvevalg, der får køkkenet til at fremstå integreret og gennemtænkt. Et Moderne køkken på alle måder. 

19 mm glat melaminfront med lodret, almindelig struktur. Kantet med 1,3 mm strukturert kunststof. 

Priseksempel RAGNE 39.729,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

Magnora

Skarpe linjer og et eksklusivt, urban look præger Magnora. Køkkenet er tilpasset de moderne madvaner, og det er nemt at tilberede både hurtige og imponerende måltider, når gæsterne har sat sig til bords. Med både ovn og kompaktovn med skuffe til at holde tallerkenerne varme kan retterne times perfekt. Der er integreret en spiseplads til den hurtige frokost på en minimalistisk og lækker måde. 

19 mm MDF-front med integrerede greb. Vælg mellem malet hvid og hvid højglans.

Priseksempel MAGNORA  41.515,-* 

*ekskl. køkkenvask, armatur og hvidevarer. .

DANICA+POWER = KØKKENSCOOP

Vores helt egen køkkenserie, DANICA Urban Collection.

Vores største ønske er at gøre dit liv både sjovere og nemmere. Derfor samarbejde POWER med det danske køkkenbrand Danica, som du kan se, røre ved og teste i vores POWERhouses, før du køber. Vi synes jo, der også skal være råd til alt det sjove. Derfor har vi udviklet et særligt system, så dit køkken leveres i flade pakker – det er billigere og mere effektivt. Vi har også minimale omkostninger på husleje, markedsføring og andre kedelige udgifter. Derfor garanterer vi naturligvis vores sædvanlige, næsten chokerende lave POWERpriser i forhold til køkkener i tilsvarende lækker kvalitet fra andre forhandlere. Vi elsker nemlig store (køkken)drømme – og hos POWER har du rent faktisk råd til at få dem opfyldt.

Vælg mellem hele 14 forskellige køkkendesigns og et af Danmarks største udvalg af hårde hvidevarer under ét tag. Nu bliver det for alvor nemt at købe køkken.

P.S. Vi hader også at vente. Derfor leverer vi selvfølgelig dit nye køkken på under 14 dage.

LEVERING

Danicas kvalitetskøkkener er danskproduceret. Vi kan derfor levere din køkkendrøm på kun 14 dage. Tag kontakt til din nærmeste køkkenafdeling for mere information.

25 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Vi giver 25 års funktionsgaranti på alle bevægelige dele: hængsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metalbeslag forbundet med trådvarer.