POINT PRO POSV30 SOUS VIDE CIRKULATOR

Lav dine almindelige gryder op til Sous Vide-gryder!

  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • Temperaturinterval: 40 - 90° C
  • Timer: Pp til 99 timer
  • IPX7 vandtæt
  • Stabil klemme
  • Min. højde på gryde: 7 cm
  • Transportabel
  • Digitalt display
  • Temperaturpræcision: 0,01° C
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Kan købes fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}
{{product.WebStockText}}

Der er et begrænset antal af dette tilbud tilgængeligt

Når du lægger produktet i kurven, er det reserveret til dig i 15 minutter. Herefter vil det blive frigivet til salg igen. Hvis du ikke kan lægge et produkt i kurven kan det betyde, at der ikke er flere tilgængelige. Vent eventuelt lidt og giv det et forsøg til – måske er der frigivet et produkt.
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • LOCAL, getReviews, 2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Produktbeskrivelse

Sous Vide er den perfekte metode til tilberedning af saftig og lækker mad.

Før madlavningen pakkes madvarerne med vakuum. Dette trækker luften ud af posen, så maden er godt pakket ind. Posen placeres derefter i et vandbad og helst i flere timer. Cirkulatoren sikrer, at temperaturen forbliver stabil og præcis igennem hele processen.

Metoden har længe været i brug på toprestauranter - nu kan du lave mad som en professionel i dit eget hjem.

Point Pro – hvor pris, kvalitet og komfort mødes!

Point Pro POSV30-cirkulator giver dig mulighed for at lave dine normale gryder om til Sous Vide-gryder. Cirkulatoren sættes på kanten af gryden ved hjælp af en klemme på bagsiden. Derefter tændes den, og den ønskede temperatur indstilles imellem 40 og 90° C. Den digitale skærm viser konstant temperaturen med en præcision på 0,01° C. Timeren kan indstilles til at tælle ned fra så meget som 99 timer.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding