Blendere

Varme supper om vinteren, kølige drinks om sommeren, en grøn smoothie to go eller en cremet milkshake til dessert. Den rigtige blender kan det hele og er et så godt som uundværligt redskab i det moderne køkken. Hos POWER har vi sammensat et stort udvalg af blendere fra OBH, Braun, Philips, Electrolux, Bosch, Senz, Kulz, Point og mange flere. Vi har blendere til alle slags behov, store som små – og vi har med garanti også én til dig. Uanset om du leder efter en blender, der passer ind i en travl hverdag eller en maskine, der kan forvandle selv de groveste ingredienser til en lind og glat masse, så kan du finde den her hos os.

Hos POWER har vi desuden ikke bare blendere, men også et væld af andet køkkenudstyr til alle formål. Hvis du står og skal flytte i din første lejlighed, leder efter en gave til svigermor eller noget helt tredje, så kan det sagtens betale sig at gå på opdagelse i vores sortiment.

En blender er dog ikke bare en blender. Derfor er det en god idé at gøre dig klart, hvad du egentlig har behov for, at din blender skal kunne, inden du svinger dankortet. Derfor har vi sammensat en lille, hurtig guide til dig, som er på udkig efter en ny blender, men som måske også er lidt i tvivl om, hvor du skal starte.

Tænk altid på motorkraften

Når du står og skal anskaffe dig en blender, er det alfa og omega at overveje, hvor meget motorkraft, du har brug for. Hestekræfterne i en blendermotor siger nemlig ikke alene noget om, hvor hurtige knivene er, men også meget om, hvor kraftig motoren faktisk er. Jo flere hestekræfter i din blender, jo bedre bliver dit slutresultat.

Overvej derfor grundigt, hvad du skal bruge din blender til, og hvad den skal kunne. Skal den kunne knuse is eller hakke nødder? Eller skal den primært bruges til bløde ingredienser, som er nemmere at blende fint? Hvis du for eksempel ikke skal blende is, frosne frugter eller store, hårde grøntsager, kan en lille blender uden de vilde hestekræfter formentlig fint slå til. Er du derimod typen, som elsker milkshakes, iskolde smoothies eller som gerne vil kunne lave for eksempel supper på store rodfrugter, så er du nok bedre tjent med en stor blender med en kraftig motor, så du altid får et glat resultat.

Når du skal vurdere motorkraften på en blender, så bør du både kigge på watt og RPM, som dækker over Rotations Per Minute – altså hvor mange gange blenderens knive roterer i minuttet. Jo flere watt, jo kraftigere motor, ligesom en større blendermotor også vil have flere RPM.

Pulsfunktion og sportsblendere

Når du kigger på blendere, vil du måske bemærke, at flere af dem har en såkaldt pulsfunktion. Dette er faktisk en ekstra forsikring mod, at blenderen går i stykker – en blender med pulsfunktion blender nemlig i små ryk, så for eksempel isterninger eller særligt grove ingredienser ikke sætter sig fast mellem knivene, så de bliver ødelagt. Ved at blende med pulsfunktion kan du altså nå at løsne fastklemte ingredienser, inden det går galt.

En helt særlig blendertype er den såkaldte sportsblender, som modsat hvad navnet ellers antyder ikke en blender, som du kan bruge, imens du dyrker sport – og dog. En sportsblender udmærker sig nemlig ved, at du kan blende direkte i drikkeflasken, så du for eksempel lynhurtigt kan tage en proteinsmoothie med dig på vej til træning eller drikke din morgenmad på vej på arbejde.

Har du brug for yderligere assistance i køkkenet, så kan du hos POWER for eksempel også købe både foodprocessorer og multihakkere.