Køkken og madlavning

Hvilken slags kaffemaskine skal jeg have?

For mange er kaffe en vigtig del af en god morgen, en succesfuld arbejdsdag eller effektiv studietid. I dag er der et ubegrænset antal forskellige apparater og maskiner på markedet til at lave den perfekte kop kaffe. Så hvordan finder du den kaffemaskine, der bedst dækker dine behov? Vi har sammensat en vejledning til at hjælpe dig til at træffe det rette valg.

Læs mere
Jeg vil starte min morgen med friskpresset juice – hvad skal jeg bruge for at komme i gang?

Saftpressere varierer blandt andet i størrelse, effektivitet og pris. Så hvordan finder du en saftpresser bedst egne til dine behov? Du har i dag en masse valgmuligheder, og det er ikke altid let at finde den rette. Her har vi samlet en guide til at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere
Find den blender der passer til dig

Når du skal købe ny blender, skal du først overveje, hvad du skal bruge den til. Skal du kun lave smoothies af mange ingredienser, eller skal du også knuse is?

Læs mere
Philips Airfryer - Steg med luft, intet fedt

Tilbered dine favoritretter på en sundere måde uden at gå på kompromis med smagen. Airfryeren gør maden sprød udenpå og saftig indeni med brug af kun lidt eller ingen olie. Nu behøver du ikke længere at vælge mellem sundt eller lækkert!

Læs mere

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding