Stillinger i POWER – og hvad vi egentlig laver

Vi har lavet en oversigt, så du meget overskueligt kan se, hvordan personalet i hvert varehus er organiseret. Nedenfor kan du se mere om de enkelte stillinger. 

undefined

Varehuschef

Som varehuschef står du i spidsen for et toptrimmet varehus fyldt med elektronik og en masse dygtige medarbejdere. Det er dit ansvar, at varehuset leverer som forventet, og at alle medarbejdere er motiveret og udvikler sig hver dag. Du skal sørge for, at vores koncept og vores strategi bliver ført ud i livet. Dit varehus, dit ansvar.

Salgsleder

Jobbet som salgsleder indebærer, at du har ansvaret for en af vores afdelinger. Vores kunde skal have følelsen af at tale med en ægte specialist, når de spørger til en vare, og da vi naturligvis ikke alle kan vide alt om alle produkter, har vi opdelt vores varehuse i følgende sektorer: data, tele, radio/TV og hvidevarer. Du har ansvaret for dine sælgere og sikrer, at de er klædt på til opgaven. Du skal står forberedelsen af vores kampagner, salgstræning, opfølgning af sælgerne samt for at sikre, at butikken lever op til vores standarder.

Sælger

Vi vil fremad, vi vil udvikle os, og vi trives ikke med stilstand. Du bliver derfor en del af et toptrimmet varehus og et dynamisk team, hvor vi alle tager ansvar for at skabe en god stemning. Mod, glæde og begejstring er tre vigtige ord for vores kultur.

Som sælger skal du naturligvis brænde for salget. Du møder kunderne, taler med dem, lytter til dem, løser deres behov – og giver dem en god oplevelse. Du sælger nemlig ikke blot en vare, men giver en exceptionel god service, hvor du fx fremhæver de oplevelser, som kunden får ud af det valgte produkt.

Sælger på deltid

Som deltidssælger møder du typisk i de tidsrum, hvor vi har mest travlt, dvs. eftermiddage samt weekender. Det kræver, at du følger med i vores kampagner og produkter og ved, hvad vores kunder går efter. Som deltidssælger skal du naturligvis brænde for salget. Du møder kunderne, taler med dem, lytter til dem, løser deres behov – og giver dem en god oplevelse. Du sælger nemlig ikke blot en vare, men giver en exceptionel god service, hvor du fx fremhæver de oplevelser, som kunden får ud af det valgte produkt.

Lagerleder

Lagerlederens rolle i varehuset er at stå for driften af vores lager, vare-udlevering og er samtidig øverst ansvarlig for at sikre, vi får afhjulpet kundernes service og reparationer. Du skal sikre en effektiv og ordenligt drift af vores lager, hvilket indebærer struktur og god team-ånd. Dertil er du kundernes ambassadør i forhold til at sikre dit team, afvikler deres servicesager så hurtigt og professionelt som muligt.

Lagermedarbejder

Som lagermedarbejder i POWER har du en hverdag fyldt med kundekontakt. Det vil ofte være dig, der giver kunden deres nye produkt i hånden, og derfor er det vigtigt, at du runder kundens købsoplevelse personligt og professionelt af. Nogle af dem vil du se igen, hvis de returnerer, fordi de har udfordringer med deres produkt.

Kasseleder

Som kasseleder er du ansvarlig for kasselinjen i varehuset. Det vigtigste er at du har overblik og struktur - samtidigt med en udpræget trang til at smile. Du skal sikre at dine medarbejdere følger vores rutiner og retningslinjer - samtidigt med de føler sig som en del af vores POWER familie, hvor kammeratskab og godt humør er kendetegnende! 

Kassemedarbejder fuldtid og deltid

Som kassemedarbejder i POWER er du det sidste ansigt, vores kunder ser, før de forlader varehuset. Derfor er du en af vores nøglemedarbejdere, og det er derfor vigtigt, at du brænder for at give en god oplevelse og få vores kunder til at smile og føle sig velkomne. 

Supporter

Supporterens job bliver at have kontakt med POWERs kunder i forbindelse med salg, klargøring af produkter og support af købte produkter. Du skal kort sagt på en imødekommende, hjælpsom og smilende måde sikre dig, at kunden får det bedste ud af sit køb.