Kickstart din karriere

Vi går op i din karriere, uanset om du drømmer om at lede dit eget varehus eller blive specialist inden for dit område. Hos POWER er medarbejdernes faglige udvikling og karriere en naturlig del af hverdagen.

Derfor giver vi alle vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig – vi betragter det faktisk ikke som et tilbud, men som et krav, at du deltager i de mange kurser, vi stiller til rådighed. Vi ved, at hvis vi skal vinde og udvikle POWER, skal det ske gennem vores dygtige medarbejdere.

POWERs ambition er at vokse de kommende år. Vokse rigtig meget. I den proces vil vi hele tiden sikre os, at morgendagens talenter kan hentes fra egne rækker. Hos os får du med andre ord lov til at vise, hvad du kan og vil. Vil du være leder, klæder vi dig på til jobbet, og er du allerede leder, sørger vi for, at du bliver endnu dygtigere med vores gennemtestede lederprogrammer.

Hos POWER vil vi dyrke, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere. Og vi tror på, at det bedst sker ved at give vores medarbejdere et stort ansvar og ikke mindst, ret og rum til at tage egne beslutninger på stedet.