Bliv dygtigere gennem kurser

Hos POWER investerer vi hvert år mange ressourcer i at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere inden for deres område.

I gennemsnit er alle vores medarbejdere på kursus 8-10 dage om året. Kurserne bliver afholdt i vores eget POWER Academy med erfarne, interne kræfter som undervisere. Det sikrer en synlig kobling mellem dagligdagen og de emner, der tages op på kurset.

Salgskurser

Dette kursus tilbydes alle sælgere, også vores deltidssælgere. Her lærer sælgeren bl.a. at tage udgangspunkt i den enkelte kundes behov, så vi løbende sikrer et virkelig højt serviceniveau.

Produktkurser

Alle sælgere kommer på produktkurser, både i varehuset, lokalt i Danmark samt på store samlinger med vores nordiske kollegaer. På disse produktkurser vil sælgerne blive opdateret på det seneste nye inden for deres område, så de kan servicere POWERs kunder bedst muligt.

Specialistkurser

Nogle af vores produkter kræver ekstra stor teknisk indsigt, og til dem uddanner vi særlige produktspecialister. Det kan fx være inden for foto, data, TV, hvidevarer og tele. Vores specialister gennemgår tekniske kurser og bliver nørd på den fede måde, som kunderne elsker os for – og vælger os for. Efter kurset giver specialisterne deres nye viden videre til deres kolleger i varehuset.

Lederkurser

Alle vores ledere kommer igennem et forløb, der består af flere sammenhængende moduler. Her bliver de (endnu mere) skarpe inden for kommunikation, ledelse, personprofiler og generelt rollen som leder. At være leder for POWERs medarbejdere er et stort ansvar, og derfor skal alle ledere være klædt optimalt på til at varetage dette ansvar.

Aspirantkurser

Alle nuværende ledere hos POWER kan søge om at komme på det årlige aspiranthold. Her bliver de klædt på til at kunne varetage en eventuel fremtidig rolle som varehuschef hos POWER. Vi kan ikke afsløre indholdet her – men vi kan dog sige, at det er hårdt og særdeles krævende.