1451 produkter

Restsalg

Her kan du altid finde en skarp pris, på produkter der enten er udgået eller er ved at udgå fra vores sortiment. Det betyder ikke at det er dårlige produkter, blot at vi kun har få tilbage på vores lager eller i vores POWERHOUSES. I enkelte tilfælde kan det også være udstillingsmodeller. De fejler bestemt heller ikke noget og kan nemt tages med hjem under armen.

Her kan du altid finde en skarp pris, på produkter der enten er udgået eller er ved at udgå fra vores sortiment. Det betyder ikke at det er dårlige produkter, blot at vi kun har få tilbage på vores lager eller i vores POWERHOUSES. I enkelte tilfælde kan det også være udstillingsmodeller. De fejler bestemt heller ikke noget og kan nemt tages med hjem under armen*

Hos POWER har vi kun en pris, nemlig den gældende pris. Det betyder at vi ikke kører med før og nu priser, eller store mærkater med hvor meget du kan spare i forhold til en tidligere pris. På den måde garanterer vi, at du altid får en skarp pris. Uanset hvornår du vælger at handle og uanset om du handler i et af vores POWERHOUSES eller på POWER.dk.

 

*Med mindre du har virkelig store og lange arme, anbefaler vi, at du låner en trailer gratis hos os, hvis du skal have en hvidevarer eller lignede store produkter med hjem. Hvis du alligevel tager et køleskab med under armen, så lover vi til gengæld anerkendende blikke fra vores sælgere!