Rejseadaptere

Rejseadapter

Mobiloplader, glattejern og barbermaskine. Du skal huske meget, når du rejser på ferie. Men hvad med rejseadapteren? Hvis du glemmer den, kan du muligvis ikke bruge din elektronik, når du når frem til din rejsedestination. Det er ofte nødvendigt med en rejseadapter, fordi strømstik og strømspændinger er forskellige i hele verden.

I Danmark har vi en spænding på 230 volt, og vores elektriske apparater har to runde ben som stik. Uden for Danmark varierer spænding og stik. Danske elektriske apparater kan bruges nogle steder i verden. Andre steder er det nødvendigt med en adapter, der omformer strømstik og strømspænding. Du kan slippe alle bekymringer om strømstik og strømspændinger, hvis du køber en rejseadapter før din næste rejse.

 

Find den rigtige rejseadapter

Alle har forskellige behov, når det kommer til elektronik på ferien. De fleste har dog mindst ét elektrisk apparat, der skal oplades på rejsen. Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at huske en rejseadapter på ferien. Nogle rejser altid til den samme destination, mens andre rejser i lande over hele verden. Det er helt op til dig, hvilken rejseadapter der passer til dine behov. Hos POWER har vi rejseadaptere til enhver rejse. Du kan finde et stort udvalg her på siden og i vores butikker.

Skal du på opdagelse i USA? Så kan du vælge en rejseadapter, der omformer danske stik og strømspændinger, så de passer til stikkontakter i hele USA. Rejseadapteren er lille og kompakt, og den kan nemt tages med i håndbagagen. Så kan du også oplade dit elektroniske udstyr, mens du er på farten. Rejser du mest i Europa og Asien? Så kan du vælge en rejseadapter i fire dele, som virker til elektrisk udstyr i hele Europa og Asien. Du skal blot huske den del, der passer til din rejsedestination. Rejseadapteren i fire dele er god til dig, der har brug for en lille, let og kompakt adapter.

Hvis du rejser meget, kan du vælge en universal rejseadapter, der virker i 150 lande. Så skal du kun huske én adapter, uanset hvor du skal hen. Rejseadapteren er lille og kompakt, så den ikke fylder meget i kufferten. Det smarte ved den universelle rejseadapter er, at du aldrig skal bekymre dig om elektronikken, når du rejser på ferie. Du skal blot pakke din universelle rejseadapter. Så er du klar til at nyde rejsen, uanset hvor turen går hen.

 

Bliv klar til rejsen med POWER

Her hos POWER har vi et bredt udvalg af elektronik. Du kan finde alt det, du har brug for til din næste rejse. Du kan eksempelvis købe en ekstra oplader, hvis du vil være sikker på, at du kan oplade mobilen på rejsen. Du kan også finde et kamera, hvis du gerne vil forevige feriens minder. Vi har blandt andet kompakte digitalkameraer til gode priser. Vi har også et stort udvalg af spejlreflekskameraer til dig, der vil tage skarpe billeder i høj opløsning. Hos POWER har vi desuden gode gamle polariodkameraer, der straks printer dine feriebilleder ud.

Du finder elektronik til ethvert behov hos POWER. Du får hurtig og gratis levering lige til døren, hvis du bestiller din rejseadapter eller anden elektronik her på siden. Du kan også vælge Click&Collect, hvis du hellere vil afhente din nye rejseadapter i dit nærmeste POWERHOUSE. Vi er klar med varen inden for blot to timer. Så skal du bare smide rejseadapteren i kufferten og glæde dig til at tage på ferie.