Hus og fritid

Produktkategorier

Hus og fritid

Hos POWER finder du det meste, du har brug for til huset og til en aktiv fritid. Her finder du et bredt udvalg af støvsugere, vaske- og rengøringsprodukter, strygejern, varme og strømstyring, klimaanlæg og ventilation, interiør og husartikler samt elmateriale og belysning. Få fuld kontrol over dit hjem med vores produkter inden for hjemmesikkerhed og overvågning. Vi har et stort udvalg af overvågningskameraer, så kan du være helt tryg og have overblik over, hvad der sker i dit hjem, når du er ude. Vi har også trygge og gode produkter, der henvender sig til kunden med børn og babyer.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding
https://power-dk.freetls.fastly.net