Tilbage til oversigten

Et gavekort er en populær gave som passer ind til mange lejligheder. Læs meget mere om hvor du kan købe et gavekort, hvor det kan bruges og tjek eventuelt din nuværende saldo. Hvis du er så heldig at have fået fingre i en rabatkode, kan du læse mere her på siden hvordan du bruger den.


Gavekort

Er du ikke helt sikker på hvad den heldige modtager ønsker sig? Så er et gavekort til POWER en genial gaveidé! Med vores store sortiment af elektronik produkter, kan du være helt sikker på, at vi har den helt rette gave til den heldige modtager. Det er muligt at købe og gøre brug af gavekort i alle vores POWERHOUSES.

Tjek saldo på dit gavekort

Klik her for at se din saldo på dit gavekort.

Rabatkoder

I forbindelse med specielle kampagner eller aktiviteter kan man være heldig at få fingre i en rabatkode. Rabatkoder gælder i et begrænset tidsrum og ofte på specifikke produkter, som del af en kampagne. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe er mit gavekort gyldigt?

Et gavekort er gyldigt i 3 år fra den dato, som det er udstedt.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort?

Gavekortet kan benyttes i alle vores POWERHOUSES, men ikke på power.dk


Hvordan bruger jeg mit gavekort?

Vores smilende og engagererede sælgere står altid klar til at vejlede dig efter dit behov, så spørg endelig om hjælp! Når du har fundet dit lækre nye produkt og skal afregne, henvender du dig blot hos vores personale ved kassen.

 

Kan mit gavekort ombyttes til kontanter? 

Ja, du kan ombytte dit gavekort til penge i alle vores fysiske butikker. Du skal blot medbringe dit gavekort, samt det betalingskort du ønsker at pengene bliver sat ind på. Det er også muligt at få udbetalt gavekort op til 1000 kr. som kontanter. 

 

Hvordan bruger jeg min rabatkode?

Når du handler på power.dk
  1. Tilføj produkterne til kurven som du ønsker at købe. Husk at tjekke om produkterne er gyldige i forhold til den kampagne hvor du har fået rabatkoden.
  2. Tryk på knappen "Har du en rabatkode?" i første trin i kurven.
  3. Indtast koden og tryk anvend. Hvis rabatkoden er gyldig bliver din rabat nu fratrukket.
  4. Færdiggør købet. Når du betaler vil rabatten fremgå af ordreopgørelsen. 
Når du handler i et af vores POWERHOUSES
  1. Når du skal til at betale, fortæl vores flinke sælger at du har en rabatkode og evt. i hvilken sammenhæng du har fået den.
  2. Sælgeren tjekker rabatkoden i vores system og ser om den er gyldig på det valgte produkt.
  3. Rabatten bliver tilføjet dit køb direkte i butikken og fremgår af din kvittering. 

 

Hvor længe gælder min rabatkode?

Hvor lang tid den enkelte rabatkode gælder afhænger af i hvilken sammenhæng den er blevet oprettet. Du kan typisk se hvor lang tid den er gyldig, ved at tjekke den besked hvor du har modtaget rabatkoden.

 

Hvordan kan jeg tjekke om min rabatkode er gyldig?

Du kan benytte indkøbskurven på power.dk til at tjekke om en rabatkode stadig er gyldig. Læg produktet i kurven, indtast koden og tryk anvend. Hvis rabatkoden stadig er gyldig får du en besked med at rabatten er blevet trukket fra. Bemærk: din rabatkode bliver ikke brugt ved at du tjekker om den er gyldig i første trin i kurven. Rabatkoden bliver først brugt når du går til betaling og begynder at indtaste dine betalingsoplysninger. 

 

Kan jeg bruge min rabatkode i jeres butikker?

Ja! Du kan sagtens bruge din rabatkode i vores butikker. Du tager bare koden med ned i dit lokale POWERHOUSE og giver den til vores flinke sælger når du skal til at betale. 

 

På hvilke produkter gælder min rabatkode?

Det afhænger af hvilken rabatkoden og i hvilken sammenhæng du har fået rabatkoden. Typisk kan du se hvilke produkter den gælder på ved at læse nærmere der hvor du har fået koden. 

 

Jeg får en fejl når jeg prøver at bruge min rabatkode på power.dk - hvad kan der være galt?

Der kan være 3 forskellige ting der driller her: 

  1. Rabatkoden er udløbet
  2. Rabatkoden gælder ikke på de produkter du har i kurven
  3. Rabatkoden er skrevet forkert

Dobbelt-tjek disse 3 ting, og giv det et forsøg til. Hvis du stadig oplever problemer, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Fik du ikke svar? Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe i hverdagene fra 09-19 og lørdag fra 10-17.