Foto og video

Foto og video

Hos Power finder du et bredt udvalg af forskellige kameraer og videoer. Uanset om du er til polaroidkamera, som tager smukke billeder med et gammeldagslook eller action kameraer der skal fange dine ekstreme oplevelser, så er der i Powers store udvalg et kamera, der passer til dig. Du kan finde et kamera der passer i lommen og tasken eller et spejlreflekskamera med avanceret funktioner, som giver mulighed for at fange dine store øjeblikke. Vi har foto og video i forskellige prisniveauer. Vi har billige modeller, som har de mest grundlæggende egenskaber, og du finder produkter, som er bedst i test. Hos os finder du også alt i tilbehør til dit kamera eller videokamera, som gør fotograferingen bedre og sjovere.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding