POWER Aalborg infomøde

undefined

Bliv en del af POWER!

Vi åbner snart et nyt POWERHOUSE i Aalborg. Derfor inviterer vi til infomøde, hvor du har mulighed for, at høre mere om hvad POWER er samt de over 50 seje POWERrangers vi er på jagt efter.

 

Sted: Comwell Hvide Hus Aalborg

Tid: Onsdag den 19. juni. kl. 16.00-17.30

 

Så kom forbi til en hyggelig aften, hvor du har mulighed for, at møde Adm. Direktør Jesper Boysen, Operationel Chef Mads Stenger, den nye POWERHOUSE manager, samt flere af vores søde medarbejdere, fra andre POWERHOUSES. I løbet af aftenen har du mulighed for, at høre meget mere om de over 50 stillinger fordelt på 10 forskellige jobfunktioner samt hvordan det er, at være en del af POWER. 

Ved du allerede nu, at du ønsker at arbejde hos POWER, så kan du se mere om vores stillinger i Aalborg her

 

Interessen har været så overvældende, at vi simpelthen har været nød til at lukke for tilmeldingerne :-) Vi glæder os til at se jer alle.

 

Mod, glæde og begejstring – sammen når vi vores mål

Hos POWER bliver du en del af et team af ambitiøse kollegaer, som hele tiden vil fremad. Vi vil udvikle os, og vi trives ikke med stilstand. Mod, glæde og begejstring er tre vigtige ord for vores kultur, og sammen skaber vi resultaterne og den gode stemning. Med din udadvendte og smilende tilgang tager du ansvar for din egen præstation, samtidig med at du er en ægte holdspiller.