ASUS Republic of Gamers designer og producerer de mest innovative hardcore PC-produkter til gamere og entusiaster verden over!

ASUS Republic of Gamers produkterne er designet og konstrueret til de mest krævende e-sport profesionelle og entusiaster. Republic of Gamers produkternes revolutionære design med sine slanke og skarpe linjer, er inspireret af stealth jagerfly - så de giver et overordnet indtryk af enorm mængde power! ASUS er en aktiv spiller indenfor gaming miljøet og sponsorerer mange af de største e-sports events i verden som PAX og DramHack, og nyder gods af feedback fra verdens bedste gamers til at udvikle verdens bedste gamer udstyr.

Gaming Notebook

15” Gaming Notebook. Til gameren på farten

Med f.eks. en ASUS ROG G501 eller ROG G551 får du den mest transportable gaming på markedet. Kompakt og kraftfuld. Lige til at tage med i tasken og til LAN med vennerne! Med en højopløst 15-tommer skærm befinder du dig lige i den rigtige størrelse, når det kommer til gaming på farten – hverken for småt eller for stort. Og det gælder både på skærmstørrelse og ren performance.

17” Gaming Notebook. Til den transportable gaming

Vil du have en transportabel gaming maskine, men samtidig ikke gå på kompromis med størrelse og ydelse? Så kan vi kun anbefale dig at kigge fx på ASUS ROG G771 eller ROG G751. 17-tommer formatet giver dig lige dén plads til et ekstra stort grafikkort og en større skærm – uden at den bliver umulig at tage med til LAN.

Republic of Gamers – highend gaming til alle situationer

ASUS ROG

Desktop gaming – både til stuen og gamer-værelset

Uanset om du vil have noget af det kraftigste gaming på markedet eller en ultra kompakt gaming station til TV-bordet, kan du finde det i ASUS produkter. Fx en ROG G20; en kompakt sværvægter med hardware der er noget af det kraftigste på markedet. Du kan også vælge en ROG GR8 eller GR6 der er små tvillinger tilG20’eren. Endnu mere kompakte, men stadig med et seriøst gaming-punch!

ASUS ROG

Brandet ASUS lancerede i 2006 deres ROG-linje, der har vendt snuden mod et helt bestemt segment – nemlig gamer-segmentet. ROG står derfor meget passende for Republic of Gamers. Siden midt-00’erne har interessen for gaming aldrig været større over hele verden. Computerteknologien udvikler sig hele tiden i takt med den stigende interesse for gaming. Og det er her, ASUS ROG kommer ind i billedet. De sørger nemlig for, at grafikken er flydende og i højeste kvalitet.

 

Høje krav og udvikling

ASUS ROG er lig med dedikation. Et vigtigt element i deres succes er teamet bag brandet ASUS ROG. Det er en forsamling af gamere og ingeniører, der går højt op i overclocking og ydeevne. Overclocking er et term, der bruges, når entusiaster tvinger computer og computerdele til at yde mere, end hvad de normalt er beregnet til. Når du overclocker, risikerer du, at computeren eller dele af computeren bliver overophedet og går i stykker. Ved at teste teknologi på denne måde skubber du dog også hele tiden grænserne for, hvad der er muligt.

 

Computerspilsteknologien udvikler sig også med lynets hast, så derfor er ASUS ROG hele tiden på forkant med den nyeste computerteknologi, der kan følge med spillenes høje hardware-krav.


ASUS ROG promoverer gaming-kulturen

ASUS ROG er mere end bare et brand. De har etableret sig som en vigtig brik i computerindustrien. En brik, der konstant fremmer gaming-miljøet ved f.eks. at sponsorere og være til stede ved kæmpe events såsom PAX, BlizzCon og DreamHack, der har flere tusinde besøgende. PAX havde eksempelvis over 70.000 besøgende til deres event i 2011.

 

Det kan altså roligt siges, at ASUS ROG er med, der hvor det sker. Her hos POWER fører vi både ASUS ROGs linje af bærbare gaming-computere og deres kraftfulde stationære PC’er. Hvis du er på farten og deltager i LAN-fester som f.eks. DreamHack, hvor du selv skal medbringe en computer, så synes vi, at du skal tage et kig på vores bærbare computere.

 

Denne kraftfulde bærbar med 17,3” skærm giver baghjul til en hvilken som helst anden stationær computer. Hardwaren er i top, og du kan hurtigt få smækket din bærbare computer fra ASUS ROG op og være klar til kamp i den virtuelle verden. Hvis du derimod er mere tilpas med en stationær computer og et separat tastatur ved hånden, hvad så med at tage et kig på denne kompakte men stærke PC med 128GB SSD-harddisk og 4GB GeForce-grafikkort? Du vil ikke blive skuffet, når du har taget dit første spil på denne computer. Du får tværtimod travlt med at starte et nyt. God fornøjelse!

 

ASUS ROG hos POWER

Kom endelig ned til et af vores POWERHOUSES, hvis du gerne vil høre mere om dette fantastiske brand. Vi hjælper dig med et hvilket som helst spørgsmål, du måtte have.