Republic of Gamers producerer hardware i verdensklasse der er specielt designet for gamers. med den nyeste teknologi indenfor gaming på absolut højeste niveau!

Republic of Gamers (ROG) brandet blev grundlagt i 2006 med det ene formål, at levere den mest innovative hardcore hardware til virkelig dedikerede gamers.

Siden da har ROG-holdets indsats ført til en konstant strøm af PC gaming-teknologi, som er blevet legendarisk for dets præstationer blandt entusiaster. ROG er bredt anerkendt som førende inden for PC gaming og overclocking-ydeevne, med produkter, der vinder priser og opnår høj anerkendelse fra hardware fagfolk overalt.

Med denne respons fra spillere og fra industrien bruger ROG alle sine ressourcer på at skabe endnu bedre gamingoplevelser og holde på titlen som No.1 Gaming Brand Worldwide.

ROG gaming bærbare - high-end bærbar gaming til enhver situation

Gaming bærbare fra ROG er bygget kompromisløst op fra bunden. Udover vandvittigt høje specifikationer som: 144 Hz skærme, bedste CPU og GPU, lynhurtig NVMe SSD, så har ROG laptops også de mest avancerede køle løsninger. Kølesystemet på en ROG bærbar er konstrueret til at holde computeren afkølet i enhver situation, hvilket minimerer throttling og derfor maksimerer ydelsen.

ROG Zephyrus er som eksempel bevæbnet med et eksklusivt Active Aerodynamic System (AAS), der kombinerer intelligent design med innovative teknologier for at kunne give gamere præcis det de ønsker: en ultra-slank gamingbærbar, der kører køligere og mere støjsvagt uden at ofre præstationen.

ROG G703 har det mest avanceret kølesystem på markedet: Det patenterede Anti-Dust Cooling (ADC) system, der gør det muligt for ROG G703 at rense sig selv for skadeligt støv og partikler, der forhindrer opbygning på de termiske finner - hvilket øger systemstabiliteten og levetiden.

Alle ROG gaming bærbare computere - herunder ROG Strix-lineup’en - har mindst to højtydende dual-outlet blæsere, der blæser luft gennem tynde finner, mens den unikke heatpipe-arkitektur køler strømkomponenterne for CPU, GPU og chipset uafhængigt.

 

ROG stationære - Når du har brug for maksimal POWER

Uanset om du vil have nogle af de mest kraftfulde gaming-pc'er på markedet eller en ultrakompakt gaming station, som du nemt kan bringe til et LAN-party, så har ROG det helt rigtige gamingbæst til dig.

ROG G20 er kompakt i størrelsen med et chassis på kun 12,5 liter– men skindet bedrager og på indersiden er den et monster, med komponenter i absolut højeste kvalitet, samt et unikt og effektivt kølesystem.

ROG GT51 er på den anden side udtrykket af ren POWER. Det er konstrueret med ROG gaming DNA’et for at give dig sindssyge gamingoplevelser, du ikke finder andre steder. ROG GT51 har en unlocked overclocked CPU, op til dual grafikkort og Hi-Fi-lyd lyd sammen med et ondt og udtryksfuldt gaming kabinet.

ASUS Gaming – Det gode valg til dig som vil have entry-level gamingbærbar

ASUS Gaming laptops er bærbare computere af høj kvalitet til en god pris. FX-serien tilbyder alt hvad du behøver for at game dine favorittitler, uanset hvor du er. ASUS Gaming laptops kommer i mange forskellige konfigurationer – Så hvis du har brug for en større skærm, større GPU eller mere og hurtigere lagring, så vil der være FX-bærbar til dig!