Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Finansiering med Santander

Vi har hos POWER et samarbejde med Santander Consumer Bank, så du kan få finansieret dit køb. Du besøger blot et af vores POWERHOUSES og tager fat i en sælger, så hjælper de dig hele vejen! Det er nemt, det er hurtigt! 

Klik her for at se åbningstider og hvor vores POWERHOUSES ligger

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander – Eurozonen største bank. I Danmark er Santander Consumer Bank blandt andet kendt for at være bilbranchens fortrukne finansieringspartner.

 

STANDARD Santander lån

POWER tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank en god mulighed for nemt at låne til en lav rente på 9,95%. Det er muligt at låne helt op til 60.000 kr. Du har mulighed for, at vælge mellem en løbetid på 12 – 72 mdr.

Kom ind til dit nærmeste Power House og få en snak med en af vores sælgere. De kan fortælle dig om dine muligheder. Det er hurtigt og nemt, det eneste det kræver er:

  • Du skal være fyldt 18 år

  • Må ikke stå i RKI eller andet debitor register

  • Medbringe dit Nemid

  • En mailadresse

Ansøgningen er overstået på få minutter og du får varen med hjem med det samme. Der foretages en individuel kreditvurdering.

Husk du kan trække renteudgifterne fra i Skat. Santander Consumer Bank sørger automatisk for, at indberette renteudgiften til Skat

Kreditbeløb på mellem 2.000 kr. – 60.000 kr. Løbetid 12 – 72 mdr. Oprettelsesgebyr 499 kr. Månedlig adm. gebyr inkl. Betalingsservice 45 kr. Girokort + 25 kr.

Eks.: Samlet kreditbeløb 20.000 kr. mdl. Ydelse 481 kr. i 60 mdr. Samlede kreditomkostninger 8.860 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 28.860 kr. Debitorrenten er 10,42% (Variabel) ÅOP 16,64% (Forudsat at betalingen sker via BS)