Finansiering med Santander

Vi har hos POWER et samarbejde med Santander Consumer Bank, så du kan få finansieret dit køb. Du kan ansøge direkte her på siden eller besøge et af vores POWERHOUSES og tager fat i en sælger, så hjælper de dig hele vejen! Det er nemt, det er hurtigt! 

Klik her for at se åbningstider og hvor vores POWERHOUSES ligger

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander – Eurozonen største bank. I Danmark er Santander Consumer Bank blandt andet kendt for at være bilbranchens fortrukne finansieringspartner.

 

KØB NU BETAL OM 6 MÅNEDER

Ansøg let hjemmefra!

Vi tilbyder i samarbejde med Santander Consumer Bank muligheden for at udskyde betalingen i 6 måneder. I de 6 måneder er der hellere ingen renter. Så vælger du, at indfri dit lån inden afdragsfriheden udløber, så skal du kun betale oprettelses gebyret. Det er muligt at låne helt op til 60.000 kr. Vælg mellem en løbetid på 18 – 72 mdr.

Kom ind i dit nærmeste POWERHOUSE og få en snak med en af vores sælgere. De kan fortælle dig om dine muligheder. Det er hurtigt og nemt, det eneste det kræver er:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Må ikke stå i RKI eller andet debitor register
 • Medbringe dit Nemid
 • En mailadresse

Ansøgningen er overstået på få minutter og du får varen med hjem med det samme. Der foretages en individuel kreditvurdering.

Husk du kan trække renteudgifterne fra i Skat. Santander Consumer Bank sørger automatisk for, at indberette renteudgiften til Skat

Kreditbeløb på mellem 2.000 kr. – 60.000 kr. Løbetid 18 – 72 mdr. (Inkl. de første 6 måneder) Oprettelsesgebyr 5% min 399 kr. Månedlig adm. gebyr efter de første 6 måneder inkl. Betalingsservice 30 kr. Girokort + 25 kr.

Eks.: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Kreditaftalens løbetid 42 måneder. Månedlig betaling de første 6 måneder 0 kr. Ydelse pr. måned herefter 420 kr. i 36 måneder.
Samlede kreditomkostninger 5.118 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 15.118 kr. Debitorrenten udgør 0% (fast) de første 6 måneder. Herefter 21,88 % (variable) ÅOP 28,02%. Forudsat betaling via betalingsservice.

Ansøg hjemmefra!

Du kan naturligvis også ansøge hjemmefra, inden du besøger dit nærmeste POWERHOUSE, det er en forhåndsgodkendelse, så du har ikke indgået et endeligt lån, før du kommer ud i en af vores butikker.

 

Sådan gør du

 1. Du skal have dit NemID klar
 2. Klik på "Ansøg her"
 3. Vælg hvilket POWERHOUSE du ønsker at handle i
 4. Vælg beløbsstørrelse
 5. Skriv hvilken vare du ønsker at finansiere
 6. Gennemfør ansøgningen.
 7. Når lånet er godkendt skal du henvende dig i den POWER du har valgt (Og husk dit NemID)

 

Husk!

 • Du kan altid indfri lånet uden yderligere omkostninger
 • Det tager kun få minutter
 • Du får svar med det samme.

Ansøg her