Den letteste måde og lave juice til hele familien

Den bedste juicer er den du bruger hver dag!

Frugt og grønt udgør en vital del af en vigtig og sund kost, men det kan være vanskeligt og få nok med grøntsager. Som verdens ledende brand indenfor juicer, tilbyder Philips både slowjuicere og saftcentrifugere, som hjælper dig med og få det optimale ud af ferske ingredienser. Maskinerne er deruover utrolige rengøringsvenlige, hvorfor man får lyst til og anvende den igen og igen og igen.

Forskellen på slowjuicers og saftcentrifuger

Saftcentrifuge

En saftpresser laver hurtigt og effektivt en skøn og forfriskende juice. Den er effektiv til hårde grønsager og kan på kort tid presse store mængder juice – perfekt, når du vil lave juice til hele familien. Saftpresseren anvender centrifugalkraft i høj hastighed for at adskille saften fra frugtkødet. Med en saftpresser får du en skøn og frisk juice med mindre fibre (en tyndere konsistens).

Vitaminer *****

Antioxidanter *****

Fibre *

Juice: Forfriskende juice

Til frugt og grønsager

 

Slowjuicers (koldpresning)

Hvis du ønsker en mere koncentreret juice med masser af fibre, er slowjuicers et godt valg, eftersom metoden langsomt maser og presser frugtsaften ud af ingredienserne.  En slowjuicer er perfekt til at presse bløde frugter eller bladgrønsager samt nødder. Med en motor på 100-200 W er den også meget støjsvag, og presser saft af ingredienser, der normalt er meget vanskelige at presse. 

Vitaminer *****

Antioxidanter *****

Fibre ***

Juice: en koncentreret, fiberrig juice

Til frugt, grønsager, blade og nødder

Philips saftcentrifuge gør det let og juice hver dag!

 

At få nok fersk frugt og grønt er en vigtig del af og spise sundt og varieret. Men dette kan dog være vanskeligt og få nok af både frugt og grønt i en travl hverdag. Saftcentrifugen er udviklet til formålet om at det skal være nemt, hurtigt og let at rengøre  så du kan få tid og lyst til og juice hver dag.

 

Rengøring på under et minut!

 

Mange juicemaskiner kan være vanskelige og rengøre og er for mange en af grundende til de ikke anvender deres juicemaskine længere. Dette har Philips taget hensyn til. Saftcentrifugen er bygget med målet for at skulle være nem og rengøre - alle dele er jævne og runde - og ingen kanter, hvor skidt og snavs kan sætte sig fask. Du kan derfor let rengøre alle dele på under et minut.

Slowjuiceren presser ingrediensene langsomt

 

Slowjuiceren maksimerer mængden af næringsstoffer. Slowjuiceren anvender en anden teknologi også kaldet koldpresning, som presser ingredienserne langsomt og du får derfor det optimale ud af alt fra grønkål til mandler og rødbeder.

 

Philips patenteret MicroMasticating-teknologi gør at cellerne i frugten, med alle vigtige fibre, antioxidanter og enzymer forbliver intakte, og dette gør at du kan presse alt fra bløde frugter som banan eller mango til hvedegræs uden og ødelægge et eneste fiber. MicroMasticating-teknologien presser op til 90 % af frugt og grønt og du får derfor mest muligt juice som resultat.

 

Enkel rengøring

Alle dele på Philips Slowjuicer er glatte og runde, udformet til og være så lette som mulige og skylle og rengøre. Denne maskine kan du nemt rengøre på under et minut takket være det unikke design.

Chat

Åben chat

Chat