Velkommen til Black Friday hos POWER!

Er du klar til årets største shoppingdag? Fredag d. 29. november kl 00.01 går det løs på power.dk og kl. 07.00 bliver shoppefesten skudt i gang i vores butikker, og du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her på hjemmesiden og i vores POWERHOUSES. Velkommen til Black Friday hos POWER!

 

Information omkring dags- og køtilbud

På power.dk, starter Black Friday fredag d. 29. november 2019 kl. 00.01, hvor alle vores tilbud vil blive synlige. Vores tilbud gælder naturligvis både på net og i butik - fordi POWER har elektroniske prisskilte i vores POWERHOUSES og samme lave pris i butik som på net! Så hvis du ikke når, at få fingre i lige det du er på jagt efter på power.dk, så kan det stadig nås i vores POWERHOUSES, når vi åbner kl 07.00 - men kom i god tid, da der nok vil være lidt kø.

 

Reservation i kurven

Når man har tilføjet et produkt til sin kurv, er produktet reserveret i 15 min. Herefter vil det blive frigivet igen. Det gør vi for at være mest fair overfor alle. Derfor vil vi også anbefale, at man fjerner produkter fra sin kurv, hvis man alligevel ikke ønsker at købe. Bemærk at der kan opstå situationer, hvor et produkt har været noteret som udsolgt, men derefter bliver muligt at købe igen. Hvis produktet bliver frigivet fra en kurv. Vores køtilbud er tilgængelige i et begrænset antal og er maks. 1 stk. pr. kunde. På hvert køtilbud kan du se hvor mange produkter der er tilgængelige i det øjeblik salget starter. Det angivet antal er samlet for vores POWERHOUSES og for power.dk. Når et køtilbud er udsolgt på power.dk er det ikke længere muligt at gennemføre ordren.

 

Black Friday i dit lokale POWERHOUSE

Black Friday er en helt speciel dag. Derfor holder vi selvfølgelig også længere åbent i vores POWERHOUSES. Alle vores POWERHOUSES holder derfor åbent fra kl. 07.00 - 22.00 fredag d. 29. november 2019 (enkelte butikker har længere åbent). Alle vores dygtige medarbejdere glæder sig til at tage imod jer :-)

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops skruer priserne helt i bund og giver ekstra gode tilbud. Nogle kalder det starten på julehandlen, og amerikanerne bruger da også i stor stil Black Friday til at forkæle sig selv og deres kære med alt fra sko til nye smartphones og computere. Faktisk har dagen siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA, og alene på Black Friday i 2013 shoppede amerikanerne for næsten 60 milliarder dollars. Det tal skal du gange med cirka 6,5 for at få det i danske kroner! Dog er der den forskel, at det i USA primært er gamle lagervarer, hvor vi selvfølgelig kommer med Black Friday tilbud på selv helt nye produkter.

 

Navnets historie

Navnet ”Black Friday” er kendt helt tilbage fra 1950’erne, hvor det i Philadelphia blev brugt til at beskrive det enorme antal biler og fodgængere, der fyldte gaderne dagen efter Thanksgiving. Senere blev fænomenet kendt i hele USA, og nyere forklaringer lyder på, at navnet i virkeligheden beskriver det vendepunkt på året, hvor butikkerne rigtigt får gang i salget og med garanti får sorte tal på bundlinjen. Det er helt op til dig, hvilken forklaring du tror mest på. Du skal bare vide, at Black Friday er en festdag for forbrugere!

, hvor alle vores tilbud vil blive synlige. Vores tilbud gælder naturligvis både på net og i butik - fordi POWER har elektroniske prisskilte i vores POWERHOUSES og samme lave pris i butik som på net! Så hvis du ikke når, at få fingre i lige det du er på jagt efter på power.dk, så kan det stadig nås i vores POWERHOUSES, når vi åbner kl 07.00 - men kom i god tid, da der nok vil være lidt kø.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding

På Black Friday vil der komme skarpe priser på produkter inden for langt de fleste af vores kategorier. Se dem alle sammen her og bliv inspireret allerede nu til hvad du skal holde ekstra øje med fra torsdag kl 21.00 og hele fredag d. 23. november 2018

Black Friday i Danmark

Black Friday kom for første gang til Danmark i 2013, og shoppedagen er hurtigt blevet populær. Det forstår vi godt hos POWER! På Black Friday kan du shoppe til vanvittige priser og spare masser af penge. Men hvorfor ikke give dagen endnu mere POWER?

Allerede i 2014 var Black Friday en kæmpe succes med 4,5 millioner dankorttransaktioner (det var på daværende tidspunkt det højeste antal nogensinde!), men det kan godt blive endnu vildere. Black Friday sidste år var Danmarkshistoriens største handelsdag, og hos POWER tror vi på, at vi sammen kan toppe den rekord på Black Friday 2018!

Er du klar? Så læs mere om, hvad du kan glæde dig til – lige her hos POWER.

 

Utallige Black Friday tilbud

Hos POWER vil vi gerne fejre kunderne! Det vil vi faktisk gerne hele året rundt, men på Black Friday 2018 skruer vi endnu mere op for charmen og ned for priserne. Du er altid velkommen til at besøge os her på hjemmesiden og i vores POWERHOUSES, men du må vente til torsdag d. 29. november kl 21, hvor vi tyvstarter, med at få udløst spændingen om vores store rabatter og utallige Black Friday tilbud. Som du ved, har vi 18.000+ produkter på siden, og vi er helt sikre på, at du nok skal finde et (eller flere!) Black Friday tilbud, som vil gøre din fredag meget bedre!

 

Cyber Monday

I USA er Black Friday hovedsaligt i butik, mens Cyber Monday ligger mandagen efter Black Friday og gælder kun på nettet. Hos POWER gælder Black Friday selvfølgelig både i butik og på net, derfor er der ingen grund til at vente. Du kan derfor nyde Cyber Monday som en del af Black Friday allerede fredag. 

 

Shop kendte mærker hos POWER

Vi venter som sagt med at løfte sløret for vores vilde rabatter indtil Black Friday 2018, men derfor kan du jo godt begynde at kigge på, hvilke mærker du kan shoppe hos POWER. Så ved du, hvad du skal holde øje med, når den 23. november nærmer sig! Vi fører et utal af kendte mærker, ligesom du selvfølgelig også kan finde masser af gadgets og fede produkter, som du måske ikke lige vidste, at du gik og manglede. Hos POWER kan du for eksempel købe produkter fra:

 

Hvad med nye hvidevarer?

Normalt er det måske ikke det allersjoveste at købe nye hvidevarer, men det kan det blive fra den 29. november, hvis du finder et godt Black Friday tilbud! Hos POWER finder du hvidevarer fra mærker som Asko, Bosch og Miele, og hvem ved, måske får du mulighed for at købe din kommende vaskemaskine eller fryser med store rabatter? Har du brug for nye hvidevarer her og nu, er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge nærmere i kategorien her på hjemmesiden eller i hvidevareafdelingen i vores POWERHOUSES.

Ellers kan du have is i maven og vente på vores vilde tilbud og rabatter i anledning af Black Friday. Vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag!

 

Smartphones og mobiltilbehør

Det er altid populært at købe ny mobiltelefon på Black Friday, og der er rift om de bedste tilbud. Drømmer du om en ny smartphone, kan du derfor godt begynde at udse dig din foretrukne model. Så er du klar til at slå til, når det helt rigtige Blackfriday tilbud melder sig! Blandt vores topsælgere er selvfølgelig de nyeste iPhones og den populære Samsung Galaxy, men du kan også vælge mærker som Huawei, LG og Microsoft, eller du kan kigge nærmere på klassiske mobiltelefoner med tastatur.

Hos POWER finder du også masser af mobiltilbehør. Vil du passe ekstra godt på din nye smartphone, kan du købe covers og skærmbeskyttelse, og er du vild med at lytte til musik fra mobilen, kan du investere i nye hovedtelefoner med lækker lyd.

Kan du vente indtil den 29. november, så kan du være heldig at finde både din nye smartphone og mobiltilbehør med store Black Friday rabatter!

Husk også at komme udenfor

Hos POWER kan du shoppe TV’er, tablets, smartphones og computere i stor stil, men husk også at komme udenfor. På en lun sommeraften er der ikke noget bedre end at tænde op i grillen og nyde en god bøf på terrassen. Har du det helt rigtige grilludstyr? Hvis ikke, kan du hos POWER finde alt fra gasgrill og kulgrill til et stort udvalg af tilbehør til grill. Bøfferne bliver bare bedst, når de tilberedes med de rigtige redskaber, og en rigtig grillkok bør aldrig gå ned på udstyr!

Vil du hellere rejse væk og opleve verden, kan du hos POWER også finde masser af rejseudstyr. Hvad med en ny GPS fra Garmin eller TomTom, en lækker weekendtaske i ægte læder eller en smart rejseadapter, der sørger for at holde dig godt kørende over hele kloden? Hold øje med vores Blackfriday tilbud den 23. november 2018. Der er sikkert også noget, du ikke kan leve uden!

 

Pak kameraet!

Store oplevelser fortjener at blive husket. Det gør hverdagens små glæder også, og med et kamera fra POWER kan du forevige det hele – billigt og i god kvalitet. Vi har kameraer i et væld af varianter og selvfølgelig fra kvalitetsleverandører som Canon, Panasonic, Sony og GoPro. Drømmer du om et nyt kamera? Så besøg os på Black Friday, hvor vi skruer priserne helt i bund på masser af produkter.

Er du nostalgisk anlagt og vild med gammeldags billeder, kan du kigge nærmere på vores udvalg af spændende polaroidkameraer. Det kan også være, at du er til action og ekstremsport. Så er et kamera fra GoPro det oplagte valg. Du kan selvfølgelig også vælge et almindeligt digitalkamera eller spejlreflekskamera med mere eller mindre avancerede indstillinger. Én ting er i hvert fald sikkert: Kigger du forbi POWER på Black Friday, vil du med garanti finde det helt rigtige kamera – til den helt rigtige pris.

Vil du virkelig imponere familien og vennerne, skal du måske også kigge nærmere på en drone og håbe på, at lige netop dit drømmekøb bliver nedsat med store rabatter fra den 29. november. En drone lader dig opleve verden på en helt ny måde, og med det i tankerne er det ikke så mærkeligt, at det lille luftfartøj på rekordtid er blevet voldsomt populært!

Hold din Black Friday hos POWER

Vi siger det lige igen: Hos POWER vil vi gerne fejre kunderne! Det skal være en fest at købe ny elektronik – både på nettet og i vores POWERHOUSES. Det gælder både på Black Friday og årets øvrige 364 dage! Derfor er POWER fyldt med energi, begejstring og naturligvis god service! I Glostrup, Herlev, Odense, Randers og på Frederiksberg står vores engagerede sælgere og smilende kassemedarbejdere klar til at hjælpe dig sikkert igennem årets bedste shoppingdag, og her på hjemmesiden kan alle vores pris- og kvalitetsbevidste kunder tage del i festlighederne på Black Friday.

Kan du ikke vente til torsdag den 29. november kl 21? Så kan du glæde dig over, at POWER altid har billige priser og altid gratis levering. Ja, du læste rigtigt! Vi leverer gratis i hele Danmark (dog kun på brofaste øer) og som udgangspunkt inden for 2-5 hverdage. Har du brug for assistance til montering eller bortskaffelse, kan vi også være behjælpelige med det. Vi gør nemlig altid vores ypperste for at give dig en god oplevelse, når du køber ny elektronik.

 

Er der ellers noget, vi kan hjælpe med?

Vil du vide mere eller måske lave lidt research før Black Friday? Så vil vi meget gerne hjælpe! POWER har eksperter inden for alle felter, og du er altid velkommen til at chatte, ringe eller skrive til os på kundeservice. Vi ved en hel del om alt lige fra el-tandbørster til køleskabe og mobiltelefoner, så tøv ikke med at spørge os, hvis du gerne vil vide mere om vores produkter.

Ses vi til Black Friday 2018? Vi har i hvert fald startet nedtællingen!