Tilbage til oversigten

I vores POWERHOUSES tager vi imod størstedelen af de populære plastikkort. Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard eller Maestro – det er helt op til dig. Du kan naturligvis også benytte dig af dit gavekort til POWER. Vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig med finansiering, som du i øvrigt kan læse meget mere om herunder.


Betalingsmuligheder 

På vores webshop og i vores POWERHOUSES kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Eurocard/MasterCard og Maestro. 
Ydermere kan du på power.dk benytte betalingsløsningerne PayPal og MobilePay.

BEMÆRK: Fysiske gavekort som er udstedt til vores POWERHOUSES fungerer desværre ikke til vores webshop.

 

Vi tilbyder også finansiering 

POWER har et samarbejde med Expressbank, så du kan få finansieret dit køb. Du kan ansøge direkte her på power.dk eller besøge et af vores POWERHOUSES. Vi står klar til at hjælpe dig - det er nemt, det er hurtigt!

Læs meget mere om finansiering her.

 

Mere sikkerhed med 3Dsecure og Secured by Nets

Vi ønsker at det skal være en sikker oplevelse at handle med os, derfor har vi indført 3Dsecure og Dankort Secured by Nets, der gør det endnu sværere at blive snydt, når du handler for over 450 kroner. Nu kan du nemlig bekræfte med din mobil, at det er dig, der handler. Læs meget mere om den smarte og sikre funktion her.

  

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår trækker vi pengene for mit køb?

Vi trækker først pengene når din ordre afsendes fra vores lager. OBS: Hvis du benytter PayPal som betalingsmiddel trækkes beløbet typisk, når ordren er godkendt.

 

Er det sikkert at handle på power.dk?

Naturligvis! Vi bruger 256 Bit SSL-kryptering. Vores certifikat er godkendt og udstedt af GlobalSign. På pæredansk betyder det, at du kan handle fuldstændig trygt og sikkert på power.dk.


Hvordan bruger jeg mit gavekort?

Vores smilende og engagererede sælgere står altid klar til at vejlede dig efter dit behov, så spørg endelig om hjælp! Når du har fundet dit lækre nye produkt og skal afregne, henvender du dig blot hos vores personale ved kassen.

Fik du ikke svar? Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe i hverdagene fra 09-19 og lørdag fra 10-17.