Populære artikler

Fordele ved damp ved madlavning

Dampovne finder langsomt vej til de danske køkkener. Alligevel er brugen af damp ved tilberedning langt fra en moderne opfindelse. Professionelle køkkener har brugt damp i årevis, men de tidligste kendte eksempler stammer fra stenalderen. Teknikken er kendt for at være i stand til nemt at skabe vellavede og sunde retter. Det eneste spørgsmål er, hvorfor bruger vi ikke allerede denne teknik? Sådan virker en dampovn, og sådan kan du og din familie få fordel af at tilberede jeres måltider med damp.

Læs mere
Dette bør du se efter ved køb af ny opvaskmaskine

Vasker din nuværende opvaskemaskine ikke godt nok, eller er det på tide med en opgradering? Her får du hjælp til hvad du bør kigge efter og tænke på, når du skal købe dig en ny opvaskemaskine!

Læs mere
Jeg vil starte min morgen med friskpresset juice – hvad skal jeg bruge for at komme i gang?

Saftpressere varierer blandt andet i størrelse, effektivitet og pris. Så hvordan finder du en saftpresser bedst egne til dine behov? Du har i dag en masse valgmuligheder, og det er ikke altid let at finde den rette. Her har vi samlet en guide til at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere
Tips til køb af TV

Hvordan vælger du det bedste TV til dig selv? Den ultimative guide til køb af nyt TV. Vi har listet 10 Tips der forhåbentligt kan hjælpe dig, til at vælge det helt rigtige TV.

Læs mere