ALLE VORES KAMPAGNER

Gør et kup nu!

Populære artikler

Mobilbetalinger - betal med dit smartwatch

Mobilbetalinger er blevet et populært alternativ til betaling med kort eller kontanter. Betalinger kan allerede foretages med de fleste mobiltelefoner, men nu også med smartwatch. Der kræves blot en NFC-forbindelse. Sammenlignet med traditionelle betalingsmetoder er transaktionerne hurtigere, og på grund af de mange krypteringslag anses de også for mere sikre.

Læs mere
Saftpresser - Få dine vitaminer og mineraler

Forestil dig et glas iskoldt, friskpresset frugtjuice til din brunch i weekenden. Eller en smagfuld og sund vitaminbombe af en grøntsagsjuice, som du kan nyde på farten eller efter et veloverstået træningspas. Løber dine tænder også i vand? Alt dette og mere til kan du få med en saftpresser og slowjuicer fra POWER. Eksperimenter med et væld af smage, og find netop din favorit. Det har aldrig været nemmere, hurtigere og sjovere at presse juice.

Læs mere her
Slowjuicer - Din vej til lækker juice

Går du også og kigger langt efter folk på gaden, der kommer gående med en farverig smoothie i hånden? Eller bruger du bare generelt alt for mange penge på friskpressede juice fra diverse caféer? I så fald bør du stærkt overveje at erhverve dig en slowjuicer. På Power.dk kan du finde forskellige slowjuicere i højeste kvalitet, der kan levere alt lige fra sunde, lækre juice og smoothies til kolde sorbetis eller desserter – nemt og hurtigt.

Læs mere her
Den nostalgiske Commodore 64

Commodore 64 udkom oprindeligt tilbage i 1982 og dominerede spilleverdenen i 80’erne. Nu er den blevet relanceret som Commodore 64 Mini, og du kan dermed tage en tur down Memory Lane og springe ind i spilleverdener fra en svunden tid, hvor synth-pop og walkmen var det helt store, og hvor skulderpuderne og det crepede hår dominerede modeverdenen.

Læs mere her

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding